ΜΕΝΟΥ

16/9/14

Επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015

Με τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και την έπαρση της σημαίας ξεκίνησε και επίσημα την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου το νέο σχολικό έτος 2014-2015. Την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους τέλεσαν ο πατήρ Ηλίας, ο πατήρ Χαράλαμπος και ο πατήρ Χρυσόστομος, οι οποίοι ευχήθηκαν εγκάρδια στους μαθητές, στους δασκάλους και στους γονείς η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, πλούσια σε γνώσεις, σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εμπειρίες, κυρίως όμως γεμάτη από τη φώτιση και τη χάρη του Θεού.
Μετά τον αγιασμό η Διευθύντρια του σχολείου κ. Σιέκρη Φρειδερίκη, αφού καλωσόρισε τα "πρωτάκια", ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους του σχολείου και τους γονείς.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Α. Πατέλης Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και οι κ.κ.  Η. Μπουρμάς και Κ. Βαρδακώστας Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν και ο κ. Σ. Γκάβαλης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας, ο κ. Β. Γουρνής Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για το καλωσόρισμα μοίρασε τετράδια, μολύβια και γομολάστιχες σε κάθε μαθητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου